• 0 โหวต - 0 เฉลี่ย
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
หญิงอ่านได้ ชายอ่านดี : ผู้หญิง 10 แบบที่ผู้ชายเห็นแล้วหนี...ฝรั่งเขาว่านะ..

#1
หญิงอ่านได้ ชายอ่านดี : ผู้หญิง 10 แบบที่ผู้ชายเห็นแล้วหนี..ฝรั่งเขาว่านะ..
 
วันสองวันมานี้ ลมบะจอย..อากาศก็ร้อนมากๆ การเมืองก็ร้อน
รู้เห็นอะไรๆที่ขวางหูขวางตา มันก็ยิ่งร้อน...จะดับร้อนยังไงดีหว่า..
ก็เลยมาอยู่ในห้องแอร์หนีร้อน คิดว่า “ท่องเน็ต “ หรือ Surfing the Net น่าจะดี

ก็เลยไปอ่านเจอเรื่องที่ฝรั่งเขียน เขาเขียนได้เข้าท่าน่าสนใจผมก็เลยยอมเสียเวลานั่งแปลเพื่อที่จะเอามาแชร์กับเพื่อนๆ ที่อ่านภาษาอังกฤษไม่แตกฉานจะเข้าใจความคิดของฝรั่งคนเขียนด้วย
ก็อยากจะถามและฟังความคิดเห็นของเพื่อนๆท่านผู้อ่าน ว่าจะเห็นตรงกับฝรั่งคนเขียนไหม..

สำหรับผม 10 ตัวอย่างที่ฝรั่งว่ามาผมก็คงรับไม่ได้เหมือนกัน...
ผมชอบ(ตอนนี้หมดสิทธิ์แระ)แบบน้องนางบ้านนา อ่อนน้อม ว่านอนสอนง่าย มีเมตตา มีความจริงใจ รู้จักคิด รู้จักเอื้อเฟื้อเผื่อแผ่....ถ้าได้แบบนี้ผมคงมีความสุขมากๆ

แต่......ก็เห็นจะต้องปั้นเป็นหุ่นเอาไว้เชยชมเองนั่นแหละ...

เชิญอ่านครับ :
 
10 types of women all men run from (ผู้หญิง 10 แบบที่ผู้ชานเห็นแล้วหนี)
 
You’ve probably had that not-so-pleasant experience when you meet a guy and after a day/week/month of dating you realize that nah, he’s not the type. And the search starts all over again, if that’s your thing, of course. Unsurprisingly, it’s the same for guys! There are some things, red flags, small details, and habits that just put them off. All these combined together form the type of girls guys wish to avoid. Want to know what they are? Here are 10 types of women all men run from.

คุณอาจจะมีประสบการณ์ที่ไม่ค่อยน่าพึงใจเมื่อคุณเจอผู้ชายคนหนึ่งแต่หลังจากที่คบกันไม่ว่จะเป็นวัน/สัปดาห์/หรือเดือนที่ได้คบหากันและคุณก็รู้ว่า “เขาไม่ใช่” แล้วก็เริ่มต้นหาใหม่ ถ้ามันเป็นสิ่งที่คุณคิด มันก็ไม่แปลกอะไรเลยสำหรับผู้ชายที่คิดอย่างคุณ แล้วมันยังมีบางสิ่งบางอย่างเข่น จุดด่าง ข้อด้อยและนิสัยใจคอสามารถที่จะทำให้เขาเมินเฉยได้

ข้อเขียนที่รวบรวมมานี้เป็นรูปแบบของสาว ๆ ที่ผู้ชายที่ต้องการหลีกเลี่ยง คุณอยากรู้ไหมว่ามันคืออะไร? นี่คือผู้หญิง 10 ประเภทผู้ชายแทบทุกคนวิ่งหนี
 
1. Social media addict  (สาวติดเน็ต)

There’s nothing wrong with having some social media presence – after all, it’s a good platform to promote your business and a way to keep in touch with your friends. But it’s not normal when women (or man for that matter) are more focused on their social media lives than on real ones. Some women get addicted to that fake sense of approval they get from social media and even when they start relationship they focus more on posting photos to Instagram than getting to know their partner. It’s a big no-no for guys.
 
มันก็ไม่มีอะไรผิดปกติที่จะมีสื่อสังคมออนไลน์ ท้ายที่สุดมันก็เป็นแพลตฟอร์มที่ดีในการโปรโมทธุรกิจและติดต่อกับเพื่อนๆของคุณ แต่มันจะไม่ปกติเมื่อผู้หญิง(หรือชายในกรณีเดียวกัน)เพ่งเล็งแต่ Live สด มากกว่าคนที่อยู่ใกล้กัน  ผู้หญิงบางคนติดใจกับความรู้สึกปลอม ๆ ที่พวกเขาได้รับจากโซเชียลมีเดียและเมื่อจะเริ่มมีความสัมพันธ์กันพวกเขาก็ให้ความสำคัญกับการโพสต์ภาพถ่ายไปยัง Instagram มากกว่าแทนที่จะเป็นคู่ของตัวเอง  มันเป็นเรื่องใหญ่ที่ “ไม่ “ สำหรับผู้ชาย 
[Image: 10-types-of-women-all-men-run-from1-976x1024.jpg]

2. Ball-buster  (สาวจอมปราบ)


This type of woman is truly scary because she is overbearing, likes to control literally everything, always knows better (which can even be true), and will make any man she dates feel miserable by the end of their relationship. Which, of course, will end pretty soon as it is impossible to live under such pressure. She will always tell her man that he is wrong and will try to show him the way to the better future.


 

ผู้หญิงประเภทนี้น่ากลัวอย่างแท้จริงเพราะเธอเป็นคนชอบควบคุมทุกอย่างคิดว่าตัวเองรู้ดี(ซึ่งมันก็อาจจะเป็นจริง) รู้ดีกว่า (ซึ่งอาจเป็นจริงได้) และจะทำให้ผู้ชายที่เธอเดทด้วยรู้สึกเศร้าในตอนท้ายของความสัมพันธ์ ซึ่งแน่นอนว่าอาจจะจบลงในไม่ช้าเนื่องจากไม่สามารถอยู่ภายใต้แรงกดดันดังกล่าวได้ 
เธอมักจะบอกคู่ของเธอว่าเขาผิดและจะพยายามแสดงให้เขาเห็นถึงอนาคตที่ดีกว่า
[Image: 10-types-of-women-all-men-run-from21.jpg]

3. Predator (สาวนักล่า)

Yet there are women who use their sexuality to lure guys in. These women usually look stunning, exude sensuality, take great care of themselves to look beautiful, but are quite rotten inside. Her true nature will definitely reveal itself and she’ll start using sex as leverage to get what she wants.
 
ยังมีผู้หญิงที่ใช้เรื่องเพศเพื่อล่อลวงผู้ชายให้ตกหลุม ผู้หญิงเหล่านี้มักจะดูสวยงามน่าหลงใหลเย้ายวนใจ ดูแลตัวเองให้ดูสวยอย่างดี  แต่ค่อนข้างเน่าเฟะอยู่ข้างใน ธรรมชาติที่แท้จริงของเธอจะเปิดเผยตัวเองอย่างแน่นอนและเธอจะเริ่มใช้เพศเพื่อยกระดับกับสิ่งที่เธอต้องการ

[Image: 10-types-of-women-all-men-run-from3.jpg]

4. Gold digger (สาวนักขุดทอง)
 

We can all agree that gold diggers are the worst. They may appear charming, loving, and caring, but they are only after men’s money and nothing else. It may be hard to tell if the woman is a gold digger at first sight, but as times goes by some red flags begin to pop out. Such women always rely on a man’s pocket when it comes to paying tabs and they take it for granted. They try to lure guys into a more expensive lifestyle and make them spend more money in order to be together with them. Naturally, guys hate those kinds of women and we can easily understand why.
 
เราทุกคนสามารถตกลงกันได้ว่าผู้ขุดทองเป็นผู้ที่เลวร้ายที่สุด พวกเขาอาจมีเสน่ห์ความรักและความห่วงใย แต่พวกเขาก็เป็นเพียงหลังจากเงินของผู้ชายและไม่มีอะไรอื่น อาจเป็นการยากที่จะบอกว่าหญิงสาวเป็นผู้ขุดทองตั้งแต่แรกเห็นหรือไม่ แต่เมื่อเวลาผ่านไปด้วยธงสีแดงเริ่มปรากฏออกมา ผู้หญิงเหล่านี้มักจะใช้กระเป๋าของผู้ชายเมื่อต้องจ่ายแท็บและพวกเขาจะได้รับอนุญาต พวกเขาพยายามหลอกล่อให้พวกเขามีวิถีชีวิตที่มีราคาแพงกว่าและทำให้พวกเขาใช้จ่ายเงินมากขึ้นเพื่อที่จะได้อยู่ร่วมกับพวกเขา โดยธรรมชาติแล้วผู้ชายเกลียดผู้หญิงประเภทนั้นและเราสามารถเข้าใจได้อย่างง่ายดายว่าทำไม

[Image: 10-types-of-women-all-men-run-from41.jpg]

5. Jealous (สาวขี้หึง)


Jealousy is an ugly trait in both men and women. A jealous woman will always make her guy feel nervous and uneasy about everything he does, especially when other women are around. She’ll bombard him with all kinds of questions about where he’s been and were there any women around. Women like this usually have low self-esteem, that’s why they’re scared the guy will leave them, which, as a result, turns them into jealous monsters.
 
ความหึงหวงเป็นลักษณะที่น่าเกลียดทั้งชายและหญิง  ผู้หญิงที่ขี้อิจฉามักจะทำให้ผู้ชายของเธอรู้สึกประหม่าและไม่สบายใจเกี่ยวกับทุกสิ่งที่เขาทำโดยเฉพาะอย่างยิ่งเมื่อผู้หญิงคนอื่นอยู่ใกล้ๆ  เธอจะทิ้งระเบิดเขาด้วยคำถามทุกข้อที่เกี่ยวกับที่ซึ่งเขาเคยไปและแถวนั้นมีผู้หญิงด้วยหรือเปล่า  ผู้หญิงแบบนี้มักจะมีความนับถือตนเองต่ำอันเป็นเหตุผลว่าทำไมพวกเธอถึงกลัวผู้ชายจะหนีจากไปซึ่งมันทำให้พวกเธอกลายเป็นสัตว์ร้ายสัตว์ประหลาดขี้อิจฉา

[Image: 10-types-of-women-all-men-run-from5.jpeg]

มีต่อ.... 
นานาสาระ
ตอบกลับ
ได้รับขอบคุณจาก:

#2
6. Rebound  (สาวชอบเด้งผู้ชาย)

It sucks to be a ‘rebound’ guy so, of course, men like to stay away from women who have just been in a relationship and are still not over it. It’s almost impossible to be prepared for this type of situation because nothing really sets these women apart from the rest. Maybe the fact that they’re hurting inside and are looking for someone to comfort them. These women aren’t looking for serious relationship and most of the times end them right after they start feeling better. No man wants to become the ‘rebound’ guy!
 
มันแย่มากที่จะกลายเป็นผู้ชายที่ถูกเด้ง ดังนั้นมันจึงเป็นการแน่นอนว่าผู้ชายชอบที่จะอยู่ห่างจากผู้หญิงที่เพิ่งมีความสัมพันธ์และยังไม่จบมันแทบเป็นไปไม่ได้ที่จะเตรียมรับสถานการณ์ประเภทนี้เพราะไม่มีอะไรทำให้ผู้หญิงประเภทนี้แตกต่างจากคนอื่น ๆบางทีกับความจริงที่ว่าพวกเธอยังมีความเจ็บช้ำอยู่ในใจและกำลังหาใครมาปลอบโยน ผู้หญิงลักษณะนี้ไม่ต้องการจริงจังกับใครและส่วนมากมันจะจบลงหลังจากที่เธอรู้สึกดีขึ้น ไม่มีผู้ชายคนไหนที่อยากจะเป็นตัวสำรอง
 
 
[Image: 10-types-of-women-all-men-run-from61.jpg]
 
7. Damsel in distress   (หญิงสาวอมทุกข์)

Damsels in distress make it easy to start the relationship as guys feel very heroic and appreciated when they ‘save’ a woman from whatever hardships she’s facing. Yet it’s impossible to date such women for a long time as the whole damsel-in-distress trope gets old quite fast. It’s exhausting and doesn’t bring happiness to anyone.
 
หญิงสาวที่อยู่ในความทุกข์มันทำให้ง่ายต่อการเริ่มต้นผูกความสัมพันธ์ ในขณะที่ผู้ชายรู้สึกว่าได้เป็นพระเอกที่กล้าหาญและซาบซึ้ง เมื่อได้ "ช่วย" ผู้หญิงจากความยากลำบากใด ๆ ที่เธอเผชิญ 
 
แต่มันก็เป็นไปไม่ได้ที่จะนัดเดทกับผู้หญิงแบบนี้เป็นเวลานานเนื่องจากหญิงสาวที่อยู่ในภาวะทุกข์จะทรุดโทรมค่อนข้างเร็ว มันเหนื่อยและไม่ได้นำความสุขมาให้ทุกคน
 
 [Image: 10-types-of-women-all-men-run-from7.jpg]
 
8. Smart-ass (สาวมั่น)

There’s nothing wrong in being intelligent, in fact, men adore well-versed women who are smart and can voice their own opinion. Yet there’s a thin line here that, when crossed, leads to devastating consequences. Some women are so focused on their intellectual prowess that they will fight until first blood to prove their point. Being intellectually superior to most of their peers, they think it gives them the right to be verbally abusive and sometimes even aggressive. And who would like to date a woman that turns into an angry Amazon warrior every time you don’t agree about something?
 
ในความเป็นจริงแล้วไม่มีอะไรผิดที่ผู้ชายจะชื่นชอบผู้หญิงที่มีความรอบรู้ฉลาดและสามารถที่จะแสดงความคิดเห็นของตนเอง กระนั้นก็ดีมันก็เหมือนมีเส้นบางๆขีดกั้นเมื่อก้าวข้ามไปมันอาจจะนำไปสู่ผลกระทบอย่างร้ายแรง ผู้หญิงบางคนจะกล้าหาญเชื่อมั่นในสติปัญญาของตนและเธอก็จะสู้เพื่อที่จะพิสูจน์เหตุผลของตนจนเลือดหยดแรกกระเด็นออกมา(แบบเถียงจนหน้าดำหน้าแดงนั่นแหละกระมัง) การมีสติปัญญาที่เหนือกว่าคนรอบข้างพวกเขาคิดว่ามันทำให้พวกเขามีสิทธิ์ที่จะใช้คำพูดที่ไม่เหมาะสมและบางครั้งก็ก้าวร้าว และ ใครที่อยากจะเดทผู้หญิงที่สามารถกลายเป็นนักรบอเมซอนที่โกรธเคืองทุกครั้งที่คุณไม่เห็นด้วยกับเธอ
 
 [Image: 10-types-of-women-all-men-run-from8.jpg]
 
 
9. Drama queen (เจ้าแม่จอมมายา)

Drama queens are emotionally unstable and don’t really know how to be happy – both on their own and with another person. Their addiction to drama makes them a ticking bomb just waiting to go off. If they’re not starting an argument, they will participate in someone else’s. They are constantly hating someone and are being overly dramatic about the smallest mishaps. Men usually see the red flags for this type of behavior long before they get in too deep with these women.
 
ราชินีละครไม่มั่นคงทางอารมณ์และไม่รู้จริงว่าจะมีความสุขได้อย่างไร - ทั้งของตัวเองและกับคนอื่น การที่เธอติดละครอย่างงอมแงมมันก็สามารถทำให้เธอระเบิดออกมาได้ทุกเมื่อ ถ้าเธอไม่ได้เป็นคนเริ่มการทะเลาะเบาะแว้งเธอก็จะไปร่วมวงเสริมกับคนอื่น
 
พวกเขามักจะเกลียดคนอย่างต่อเนื่องตลอดเวลาและสามารถที่จะทำเรื่องเล็กให้เป็นเรื่องใหญ่ได้ ผู้ชายมักจะเห็นจุดด่างสำหรับพฤติกรรมประเภทนี้มานานก่อนที่พวกเขาจะเข้าไปเกี่ยวพันที่ลึกเกินไปกับผู้หญิงเหล่านี้
 
 [Image: 10-types-of-women-all-men-run-from9.jpg]
 
10. Spoiled Brat  (สาวใจแตกเหลือขอ)

Just like small children, some women don’t take ‘no’ for an answer and can throw a tantrum if something doesn’t go their way. They are selfish, lacking compassion, and most of the time behave like a child who has been spoiled despite being an adult. Her parents are probably to blame for this, but there’s nothing a guy can do to make it better. See, people only change when they want it themselves.
 
เหมือนเด็กเล็กๆ ผู้หญิงบางคนจะไม่ยอมรับการปฎิเสธว่า “ไม่ “ เธอจะมีอารมณ์ฉุนเฉียวเมื่อไม่ได้สิ่งที่ต้องการ พวกหล่อนมักจะเห็นแก่ตัวขาดความเห็นอกเห็นใจและส่วนใหญ่มักจะทำตัวเหมือนเด็กที่เคยถูกตามใจแม้ตัวเองจะโตเป็นผู้ใหญ่แล้ว พ่อแม่ของเธออาจจะถูกตำหนิในเรื่องนี้แต่ไม่มีอะไรที่ผู้ชายจะแก้ไขให้ดีขึ้นได้  ดูแล้วก็เหมือนกับคนที่แค่เปลี่ยนเมื่อเขาต้องการอะไรสำหรับตัวเอง
 
[Image: 10-types-of-women-all-men-run-from10.jpg]
 
 
ที่มา:
https://herbeauty.co/relationships/10-ty...nt=2925925
นานาสาระ
ตอบกลับ
ได้รับขอบคุณจาก:


Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  


You are visitor no. :   Theme © 2014 iAndrew  
Powered by: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.  
ลงโฆษณากับนานาสาระ ดอทโออาร์จี เพียงเดือนละ xxx บาท สนใจติดต่อที่ info@nanasara.org